-
Volledig scherm
- © Shutterstock

Zo voorkom je dat je ooit nog iets zegt waar je later spijt van krijgt

Als de gemoederen verhit raken, komen ‘eikel’, ‘kan je nu echt niks’ en ‘nietsnut’ er al eens sneller uit dan je wil. Zeg jij ook vaak iets waar je later spijt van hebt? Met dit trucje maak je daar makkelijk komaf mee.

5 reacties

  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Op uw woorden letten moet je leren met vallen en opstaan. Zowel baas als werknemer moeten constant op hun woorden letten, de hele werkdag lang. Ook thuis met de ouders en de kinderen: op uw woorden letten. Moeilijk en lastig. Het is een kunst, en moet van jongsaf aangeleerd worden. Vooral de arrogante meisjes van tegenwoordig moeten weer etiquette en hoffelijkheid leren.
  • Guido Westerburg

    5 jaar geleden
    "Een woord dat de mond verlaten heeft, kan door het snelste paard niet meer achterhaald worden" - Chinees spreekwoord
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Dat sommige mensen eens leren hun grote mond te houden in familie's is het ook zo degene die luids roepen worden altijd geloofd...terwijl de waarheid soms heel anders ligt...als je u goed in uw vel voelt ga je andere mensen niet gaan irriteren...of op stang gaan jagen...
  • Danielle Duym

    5 jaar geleden
    En misschien dit, en misschien dàt en misschien, heel misschien, moet iedereen zich eens volwassen gedragen en met zijn problemen leren omgaan in plaats van alles af te reageren op anderen. En als het echt niet gaat, praat er dan over, voor je iedereen begint af te snauwen of agressief wordt.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Doe alsof je een vlieg bent? Wat een onzin, als je zo'n truken nodig hebt dan scheelt er al wat. Zelfbeheersing kan je leren, het kost alleen wat moeite en tijd.