Johnny Depp en zijn ex-vrouw, Amber Heard.
Volledig scherm
Johnny Depp en zijn ex-vrouw, Amber Heard. © Photo News

Johnny Depp geeft ex-vrouw Amber Heard de schuld van afgesneden vinger, in ‘strijd om zijn carrière’: “Haar blauwe plekken waren make-up”

CelebritiesJohnny Depp geeft zijn ex-vrouw, Amber Heard, de schuld van een verwonding die hij enkele jaren geleden opliep aan zijn hand. Hij moest het topje van zijn vinger er destijds terug aan laten naaien, omdat het volledig was weggesneden. Amerikaanse media menen dat hij zich wapent tegen de beschuldigingen van huiselijk geweld, in de hoop zijn carrière te redden. 

7 reacties

  • Stefanie Rombouts

    5 jaar geleden
    Klinkt mij als iemand die gewoon geld van de scheiding wilt als hij met een voorhuwelijks contract is getekend. En is de make up artiest de vorige keer niet naar voren gekomen om te zeggen dat zij idd het blauwe oog erop had gemaakt met make up?
  • Soraja Salluyts

    5 jaar geleden
    Amber groot bakkes alleen om elke bv geld af te troggelen Johnny depp is ten eerste de beste man da iemand kan wensen wie zo iet zegt deugd zelf niet zelf uitgelokt mee hem aan te vallen ja.
  • Maja Könecke Faber

    5 jaar geleden
    Hij zoekt ze wel uit, vrouwen waar een steekje aan los zit, Vanessa Paradis was te bezitterig en dus gauw jaloers, maar heeft wel kinderen met Johnny Dep en ik geloof dat ze nog steeds van Dep houd. Toch gingen ze allebei naar een andere partner, waarna geen van beiden meer een stabiele relatie meer kon houden. Misschien had hij toch beter bij Vanessa moeten blijven!
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    leuk stel
  • aaron aerts

    5 jaar geleden
    er zullen véél ruzies geweest zijn. Waar elkeen in de fout ging. Maar als je dan één ruzie eruit neemt dan zal de andere een andere er ook weer uit nemen.Zolang ze iets van elkaar willen zal het blijven duren.