AFP
Volledig scherm
© AFP

WhatsApp krijgt vanaf volgend jaar advertenties: zo gaat het eruit zien

iHLNHet gaat echt gebeuren: er komen advertenties in WhatsApp. Het gaat om fullscreen-advertenties die ongeveer hetzelfde werken als op Instagram en Facebook. Moederbedrijf Facebook toonde de advertenties gisteren tijdens een evenement in Rotterdam.

17 reacties

  • Dominique Bruyndonckx

    5 jaar geleden
    En dan is er nog altijd Singal en zonder reclame...
  • Jan hertogs

    5 jaar geleden
    dan nemen we een andere app
  • Jan Maes

    5 jaar geleden
    gebruik wechat al jaren. Initieel chinees, maar is ook in het engels, weinig data, geen reclame, nooit, video en voice call lang voordat whapsapp ermee begon, gemakkelijk om te communiceren, zeer private want geen gegevens op centrale server,kortom, zeer efficient systeem
  • Pieter Talboom

    5 jaar geleden
    Tony Steens, wat ben je toch een hippe vogel. Totdat ze dit invoeren blijf ik het nog wel gebruiken, daarna stap ik ook wel over op viber of telegram ofzo. Hoop dat de mensen waarmee ik nu via WhatsApp praat dat ook allemaal doen, en anders SMS ik wel terug meer. Mss stap ik al vroeger over, namelijk wanneer ze het mogelijk maken om mensen via WhatsApp te contacteren vanuit Facebook.
  • Jan Depoortere

    5 jaar geleden
    Wat is het volgende, als je iemand opbelt dat je eerst een advertentie te horen krijgt? Alles die ook maar een beetje succes heeft moet kapot. Zelf al hebben ze meer geld dat zelf hun achterkleinkinderen het niet kunnen op krijgen, het is nooit genoeg. Vervelende reclame kijken of betalen, gelukkig werkt mijn adblock op youtube nog na al die jaren.