Deze foto van een emotionele May verscheen vanochtend op de voorpagina van de Daily Mirror en The Sun.
Volledig scherm
Deze foto van een emotionele May verscheen vanochtend op de voorpagina van de Daily Mirror en The Sun. © Screenshot

Theresa May stelt publicatie brexitwet opnieuw uit en probeert alsnog haar vel te redden

De Britse premier Theresa May heeft de publicatie van haar wet die de brexit moet regelen - de 'Withdrawal Agreement Bill' - opnieuw uitgesteld. Volgens haar partijgenoot Mark Spencer wordt de tekst nu pas begin juni openbaar gemaakt, wat de geruchten aanwakkert dat May niet van plan is de wet - zoals die er nu voorstaat - voor te leggen aan het parlement. Mogelijk wil ze nu toch de wet aanpassen in de hoop zo haar vel te redden.

5 reacties

  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Het UK is stuurloos. Boris heeft te lang gewacht en Corbin zit te wachten tot May het opgeeft om over te nemen. Maar ook Europa zit met een pad in de korf. Zij hebben het UK te veel gesard en voortdurend stokken in de Brexit gestoken. Nu zitten ze daar straks met een hoop Britse gekozenen waar niemand weet hoe het met hen moet, ook die Britten niet. Guy VdH heeft goed werk geleverd...Wat een chaos !
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat die geldvretende soap eindelijk ophouden?
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    Mocht ik in haar plaats zijn: officieel het inroepen van artikel 50 door de UK schrappen bij de EU (= einde van de Brexit-soap) en dan direct ontslag indienen. Benieuwd of er dan (buiten de Farage en de Johnson clans) nog iemand in de UK het zal aandurven om die soap terug op te starten.
  • ivan Gabriels

    5 jaar geleden
    De 2e ijzeren lady Thatcher2!Je ziet het,je merkt het!Amai!
  • willy eeckhout

    5 jaar geleden
    farage heeft wel 20 jaar lang een dikke maandwedde in zijn zakken gestoken!