.
Volledig scherm
. © Somfy

Comfort in huis vinden we belangrijker dan de ligging en de ruimte

Woon.32 % van de Belgen vindt comfort de belangrijkste factor in zijn woning, gevolgd door de ligging van het huis (30 %), en de hoeveelheid ruimte die hij ter beschikking heeft (20 %). Dat blijkt uit een onderzoek bij meer dan 1.000 Belgen door Direct Research. Voor dat comfort rekenen we meer dan ooit op slimme toestellen.

5 reacties

  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Rust, natuurlijke ligging zijn bij mij prioriteit. Luxe is leven in een rustige gezonde omgeving waar je kan wandelen, fietsen ipv lawaai, beton, verkeer enz.Heb ook luxe toestellen maar noem dit geen luxe, natuur en stilte dat noem ik luxe.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Ik heb ook (zoals op de foto) Somfy klassieke rolluiken en dat is grandioos: koel in de zomer (raam kan open blijven), isolerende ruimte tussen raam en rolluik in de winter. Simpel en goed. Geen kunstmatige ventilatie of verwarrende snufjes. M.a.w. RUST in huis en in het hoofd ...
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Juist EMI.liever s morgens voor en na het werk en in je vrije tijd buiten te stappen en veel groen fluitende vogels te waarnemen.maar door het overdreven importeren van nog meer mensen ontstaat er bouwwoede.rust is een grotere luxe dan smart devices allerlei domotica.luxe is s morgens in mijne versleten tuinzetel een chat koffie drinken en op mijn gemak wakker worden.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    ik behoor niet bij die 32% Belgen. Wat ben je veel comfort in huis als je niet met open raam kan slapen, er toevallig een café, bankautomaat of fritkot of een verkeerslicht staat enz...En de slimme toestellen mogen ze gerust houden :-)
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Vreemd. De ligging en dus de oriëntatie zijn net zoals de beschikbare ruimte voor een groot stuk bepalend voor het comfort. Wat heb je aan een volledig geautomatiseerde woning met een piepklein noordelijk gericht tuintje? Schrap dan maar het automatische en maak de tuin zuid gericht met en leuk terras.