EPA
Volledig scherm
© EPA

Football Talk (23/5). Stuttgart flirt met degradatie na eerste barragematch - Vanderhaeghe riskeert twee duels schorsing

6 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Als de mensen hun zouden gedragen kees Vink dan zou zoveel politie niet nodig zijn op de voetbal. Maar als de voetbal zelf moet betalen dan oon al de andere sporten waar poligie is zoals wielrennen. En ook geen geld meer naar kunst en cultuur of naar andere publieke zaken. Dan kan iedereen beter gewoon thuis blijve.
  • frank hemmeryckx

    5 jaar geleden
    En wat met referee Lardot ? Als hij zijn werk doet zoals het moet zullen er geen gefrusteerde trainers naast het veld staan. Maar sommige onder hen zoals ook de 4 de ref denken soms dat ze de Paus zijn. Kbvb straft eens de refs ipv altijd de trainers.Doe er wat aan of verdienen ze nog niet genoeg.
  • Regis Desmet

    5 jaar geleden
    Ok kees vink volledig mee akkoord, maar elke extra agent voor vakbondsacties word betaald door de vakbond, alle honderden agenten extra op werchter, pukkelpop, dour, dranouter, cactusfestival, enz... word betaald door de organisatie en geen uitzondering meer voor voetbalclubs op de sociale zekerheid maar dan ook geen miljoenen belastingsgeld naar cultuur en film, elk dekt zijn eigen potje, t word een rustig land, dat garandeer ik u
  • Kees Vink

    5 jaar geleden
    Ploegen hebben veel geld over voor nieuwe trainers , spelers , premies enz. Wanneer gaan ze eindelijk eens opdraaien voor de onkosten van politie die gemaakt worden bij thuismatchen inplaats van hiervoor belastinggeld voor te gebruiken ?
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Zo is dat gemakkelijk beloven als ge maar zulk materiaal hebt. Als wij de onze 100000 euro beloven om te winnen tegen City gaan we ze ook niet moeten betalen hoor !