RTL info
Volledig scherm
© RTL info

Didier Reynders vertelt werkloze vrouw dat hij 11.000 euro per maand verdient: “Of ik dat waard ben? Ik vind van wel”

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) heeft een opmerkelijke passage gemaakt in een verkiezingsprogramma op de Franstalige zender RTL info. In ‘Un politique à la maison’ brengen politici een dag door met ‘gewone burgers’ en Reynders ging in de uitzending gisteravond op stap met een werkloze moeder van twee uit Leuze in Henegouwen. Toen de vrouw op zeker moment te weten kwam hoeveel Reynders verdient, viel haar mond letterlijk open.

186 reacties

  • MARIO VAN DEN BERGHE

    5 jaar geleden
    We gaan in België naar een begrotingstekort van meer dan 8 miljard. Mr. Didier zo een uitspraken. Ge moest in de grondczinken van schaamte. U optrekken aan Uw omgeving om te verantwoorden wat niet veantwoord is met zo een begrotingstekort.
  • Karel Vandenabeele

    5 jaar geleden
    Aan iedereen de keuzen om uite dit systeem te stappen. Ben je werknemer , dan ben je een slaaf van het systeem. Enkel als bedrijfsleider ,zaakvoerder of zelfstandige kan je nog iets of wat zelf beslissen ,alhoewel ze je het zo moeilijk mogelijk maken. En hoe meer geld je maakt ,hoe minder je er moet afgeven procentueel.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Ik heb Reynders nooit zien vechten voor iets. Af en toe een uitspraakje in de pers zonder inhoud, een gedachtje voor de toekomst : 'we moeten dit ... we moeten dat ...'. Af en toe iets met het buitenland. Wat doet die man eigenlijk ?
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Dirk Vregels dit is absoluut juist . Alleen in de privé moeten ze bekwaam zijn voor een job. In de Belgische politiek tellen alleen de juiste partij kaart en de juiste vriendjes. Kijk maar naar `Peeters en Geens en Crevits. Dan weet je genoeg.
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Die weet dan nog niet eens wat werken is..