Alex Agnew
Volledig scherm
Alex Agnew © VRT

Alex Agnew treedt op tegen malafide ticketverkopers

ShowbizzAlex Agnew (46) is het slachtoffer geworden van malafide ticketverkopers die tickets voor zijn shows in het Sportpaleis aan woekerwinst doorverkopen. Daar wil de comedian nu actie tegen ondernemen.

5 reacties

  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Kun je alleen voorkomen door het aanbod te verhogen of bijvoorbeeld door kaart op naam te verkopen (en te controleren). Anders heet dat inderdaad handel
  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Jan en Ramon, de intellectuele eigenaar kan zelf, uitgezonderd criminele, voorwaarden opleggen die hij/zij wil voor en na verkoop. Hij kan perfect zelf beslissen of een ticket illegaal is of niet. Zelfs gratis weggeven of niet komen opdagen zou kunnen gevolgen hebben. Probeer maar is een bepaald kledingmerk, lottoformulier, automerk... te verkopen, je zal onmiddelijk zien hoe 'vrij' de markt is, ze bepalen uw locatie, winkelinrichting, personeel, prijzen...
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Kan je hier wettelijk tegen optreden of is dit gewoon dit schrik hebben dat de zaal niet vol gaat zitten.
  • Jan Jets

    5 jaar geleden
    Het is de kleine man die hier iets aan verdient Ramon Simon, en daar wringt het schoentje. Je hebt trouwens volledig gelijk, dit is gewoon handel in goederen.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Is toch vrij normaal, noemt men handel. Winkels kopen ook goederen om door te verkopen. Tussen boer en consument zit ook een hoop volk dat het meest eraan verdient. Het is natuurlijk vervelend dat mensen dit doen om geld te verdienen. Maar zoiets verbieden is vrijheid verbieden. Als ik iets koop mag ik ermee doen wat ik wil, gratis weggeven, stukslaan of verkopen aan de hoogste bieder.