Jambers volgt Bart De Wever in 'Jambers in de politiek'
Volledig scherm
PREMIUM
Jambers volgt Bart De Wever in 'Jambers in de politiek' © VTM

Paul Jambers achter de schermen bij N-VA en Groen: bekijk hier de tweede aflevering

Reportagemaker Paul Jambers duikt deze week opnieuw achter de schermen bij enkele toppolitici. Deze keer volgt hij de groen-gele boegbeelden Meyrem Almaci, Kristof Calvo, Bart De Wever en Theo Francken in de aanloop naar zondag 26 mei. In deze aflevering volgt Jambers de voorbereidingen van Bart De Wever en Meyrem Almaci voor een debat tegen elkaar. Tijdens die voorbereidingen vallen al snel enkele straffe uitspraken. “Groen, dat is een prulpartij,” klinkt het bij de N-VA-voorzitter.

7 reacties

  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Wat doet die oude man daar? Beetje sensatie zoeken, vroeger was hij een verrijking omdat alle journalisten saaie mensen waren die moesten handelen naar de normen van sommige politici die in onze openbare omroep het voor het zeggen hadden. Nu wil dit heerschap herhalen wat niet te herhalen is, de tijden zijn veranderd maar Jambers is blijven hangen in het verleden. Saai en slaapwekkend, eenzijdig en niet spontaan. Weg ermee.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Zit Jambers met een geld tekort? Die man valt zwaar tegen. Waarom oude koeien uit de gracht halen ?
  • censor

    5 jaar geleden
    Jambers en sensatie, en BDW maakt daar gebruik van, Jambers gebruikt de ijdelheid van de mensen om te filmen, met uit zijn verband gerukte verklaringen, zodat het past in zijn kraam....en zeggen dat Jambers voor velen een voorbeeld is, enkel voyeurisme heeft hij aangewakkerd en gebruikt.
  • Herman Hermans

    5 jaar geleden
    Schandalig dat sommige partijen zoveel meer forum krijgen dan andere! Weg met Jambers!
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Ja, VTM is geen neutrale maar een commeciele zender