Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Eigenaar zet bejaarde van 102 na 30 jaar uit haar appartement voor zijn dochter

Thelma Smith is 102 en woont al dertig jaar in een appartement in de buurt van Los Angeles. Nu moet ze eruit van de eigenaar, omdat die zijn dochter in het appartement wil laten wonen.

23 reacties

  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Karin Verwimp. Inderdaad, ik krijg met die zin ook niet goed mijn draai. Wat ik wel weet is dat huurwet er van staat tot staat verschilt en in vijf staten waaronder California heeft men de mogelijkheid om de huurder er uit te zetten voor familie, een tijd geleden flink strenger gemaakt. En ik ben blij dat ze je reactie geplaatst hebben want ook ik ben serieus geschrokken van de ronduit koude reactie van sommigen hier. Waar gaat het naar toe met deze wereld?
  • Ludo Bruggeman

    5 jaar geleden
    Halt mensen, Zoals ik sommige reacties leest denken jullie nu echt dat jullie zomaar een huurder uit de woning kunt zetten? Neen, ga dat eens na op de rechtbank. En ja ik spreek uit ervaring hebt het meegemaakt en de verhuurder kon mij een jaar lang mijn huur terug betalen met intresten er bovenop plus verhuis kosten en moest een half jaar lang mijn huur betalen voor mijn nieuwe woonst. dat is de wet. denk goed na vooraleer u over zoiets beslist.
  • Mathieu Vandelook

    5 jaar geleden
    Dit is in België ook de wet, toch helemaal niks mis mee?
  • karin verwimp

    5 jaar geleden
    "moet dan wel eerst de meest recente bewoner aan de beurt komen." Iets klopt er niet met dat zinnetje of mis ik hier wat? En de empathie is hier bij velen weer ver te zoeken. Goeie griezels, wat een ijskoude reacties! Het gaat om een mensje van 102!! verdorie. Hebben jullie een ijsklomp ipv van een hart of wa?
  • Coen Geurts

    5 jaar geleden
    Al is het wettelijk ok, dan nog onmenselijk. Kan hij niet voor z'n dochter 'n ander app huren voor de komenden maanden, jaren; Zo lang zal die vrouw ook niet meer blijven! Of laat z'n dochter nog wat inwonen; heb ik ook gedaan voor mijn kids.