EPA
Volledig scherm
© EPA

Delphine Boël: “Ik wilde koning Albert II nooit doen lijden”

RoyaltyDelphine Boël heeft via haar advocaat gereageerd op de uitspraak van een van de advocaten van koning Albert II. Die zei dat de voormalige vorst "enorm lijdt" onder de zaak die ze aanspande om erkend te worden als zijn dochter. “Het was uiteraard nooit haar wens om diegene kwaad te doen die ze als haar vader beschouwt", zei Marc Uyttendaele, een van haar advocaten.

5 reacties

  • maud hallett

    5 jaar geleden
    hij heeft haar doen lijden
  • Michel de Coorebyter

    5 jaar geleden
    En nu dit gezegd is, gaat ze haar klacht intrekken of is dit enkel een show om harder te kunnen toeslaan. Naar voorbeeld van onze huidige samenleving : zacht in schijn voor de buitenwereld, maar onverbiddelijk in het echte leven.
  • Patricia Simons

    5 jaar geleden
    De koning lijdt door de schade die hij zelf heeft aangericht. Het had niet zo ver hoeven komen. Delphine vraagt gewoon om erkenning door haar vader, een normale zaak. Ze hoeft zich nergens schuldig over te voelen. De verantwoordelijkheid voor dit ganse gebeuren ligt bij haar vader (en diens raadgevers)!
  • Bruno Vermeiren

    5 jaar geleden
    Opties genoeg om er minder van af te zien zonder verantwoordelijkheid te ontlopen.
  • Robert De Fruytier

    5 jaar geleden
    Hij heeft wel niet geleden als hij haar heeft verwekt!Dan maar de gevolgen dragen,zoals iedereen dat zou moeten doen!!Als hij niet te laf is zal hij zijn dochter erkennen;zij vraagt toch ook maar erkenning?