Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © BELGA

Clement: “Tijd om de kroon op het werk te zetten”

Club Brugge‘t Is officieel. Philippe Clement (45) wordt hoofdtrainer bij Club Brugge. Dat maakten blauw-zwart en Racing Genk vandaag bekend op hun websites. Op de site van Club duidde Clement zijn keuze.

17 reacties

  • Wim Veirman

    5 jaar geleden
    @René Van Halen: stel dat Clement bij Club bewijst dat hij een goede trainer is er heel succesvol is, is hij zichzelf dan aan het verbranden? Je kan Clement niets verwijten, integendeel, want hij gaat hier wel een grote uitdaging aan. Leko heeft in de 2 jaar als trainer van Club toch goede resultaten behaald, het is nu aan Clement om te minstens even goed of nog beter te doen.... Hij legt dus wel enorm veel druk op zichzelf door voor Brugge te kiezen....
  • Patrick Braekeveldt

    5 jaar geleden
    Clement valt nu eenmaal niets te verwijten ,hij deed wat hij moest doen ,bezorgde Genk de titel en zijn contract liep af ,so what !
  • René Van Halen

    5 jaar geleden
    Clement is zich in het begin van zijn carriere al volledig aan het verbranden. Een half jaar Beveren, anderhalf jaar Genk en nu een jaar Club. Nadien blijven er geen clubs meer over om naar toe te gaan. Dat Club nog voor de competitie gedaan is zijn concurrent verzwakt door met zijn trainer te praten is in het kader van Propere Handen ook niet echt netjes.
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Hoe jammer voor de Genk supporters ? Clement heeft schrik om af te gaan in de CL met 6-0 en 7-0 enz. Hij kan het weten want hij heeft eens kunnen smaken van hoofdtrainer op Anderlecht als ik mij niet vergis.......6-0. Het is alleen jammer dat het bestuur van Genk haar plannen heeft voorgelegd aan Clement en er nu mee op stap is naar de concurrentie. Daar zal hij ook wel een mooi bedrag voor krijgen. Gênant.
  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Vind het allemaal hypocriet. Je staat daar te zingen (ale het lijkt op zingen) op een podium voor de Genk supporters en een paar dagen later sta je bij je grootste concurrent op de stoep. Ben er trouwens zeker van dat dit al maanden geleden beslist is. Als neutrale voetbalsupporter heb je daar wel bedenkingen bij. Waar is de tijd dat er echte teamspelers / trainers waren. En... toen verdienden ze amper iets.