Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anuna De Wever gaat door: “Leven in anonimiteit is geen optie meer”

Na een voorjaar vol klimaatmarsen krijgt Anuna De Wever een tijdje rust. De medebezielster van Youth for Climate blikt tijdens de 20ste klimaatmars, die in het teken staat van de wereldwijde klimaatstaking, tevreden terug op het parcours dat ze met de klimaatspijbelaars heeft afgelegd.

33 reacties

  • Franc saas

    5 jaar geleden
    Leven in anonimiteit is geen optie meer >>> dat wil ze ook helemaal niet , ze wil in de belangstelling staan , zo simpel is dat .
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    En ze lach ermee en ze is daarom niet boos!
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Die voelt zichtzelf nogal belangrijk. Hou jullie maar vast voor allerlei taksen en belastingen na de verkiezingen, dankzij deze pubers. Alsof een flutlandje als Belgie het moet oplossen ,onnozelaars.
  • Danineke Van Corenland

    5 jaar geleden
    @Nick Lersberghe. Zelfs al zou gans België er alles aan doen, het zou niet baten. Dit moet op wereldvlak aangepakt worden. Aan het milieu kan iets gedaan worden, maar het klimaat beīnvloeden is andere koek.
  • Freddy Durinx

    5 jaar geleden
    Dat is natuurlijk waar het altijd al om gedraaid heeft van arrogantie gesproken. Die gasten snappen niet dat er al jaren wordt gewerkt om het milieu te verbeteren maar dat dat niet van de ene op de ander dag zomaar kan, alles heeft tijd nodig. Trouwens Vlaanderen alleen gaat het probleem niet kunnen oplossen, de drie vier grootste vervuilers op onze aardbol die voor 70% van de vervuiling verantwoordelijk zijn trekken er zich niets van aan en ontkennen zelfs het probleem.