Op de nieuwe bewakingsbeelden is het gezicht van de verdachte voor het eerst zichtbaar. Hij reed op een zwarte fiets, droeg een zwart petje, donkergroene trui met opgerolde mouwen, een lichte bermuda en donkere rugzak.
Volledig scherm
Op de nieuwe bewakingsbeelden is het gezicht van de verdachte voor het eerst zichtbaar. Hij reed op een zwarte fiets, droeg een zwart petje, donkergroene trui met opgerolde mouwen, een lichte bermuda en donkere rugzak. © Police nationale

Explosie bompakket in Lyon: politie verspreidt nieuwe foto’s van verdachte

UPDATEBij een explosie in een voetgangersgebied in het centrum van de Franse stad Lyon zijn gisteren dertien mensen gewond geraakt. De ontploffing is veroorzaakt door een bompakket in een tas. Het DNA dat op het bompakket gevonden werd, zit niet in de databank Fichier National des Empreintes Génétiques (FNAEG), het nationale gegevensbestand van genetische afdrukken van Frankrijk. Voorlopig heeft nog niemand de explosie opgeëist. De Franse politie heeft vandaag op Twitter nieuwe foto’s verspreid van de hoofdverdachte en houdt een klopjacht.

6 reacties

  • Marco Debart

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan ze eens stoppen met die mega slechte foto's in het rond te sturen ? Hoe kun je op die manier ook maar iemand herkennen ?
  • Werner Reynen

    5 jaar geleden
    Toch straf dat foto’s van planeten haarscherp zijn en die zijn miljoenen kilometers verwijderd. Maar een fotootje van ene op zijne fiets is niet duidelijk... Begrijpe wie kan!
  • Melanie Degucht

    5 jaar geleden
    Foto's van verdachten zijn bijna altijd wazig, toch raar dat voor het flitsen zij altijd haarscherpe beelden kunnen maken.
  • Philippe Vanbelleghem

    5 jaar geleden
    Anno 2019 en op de camera beelden is niets te zien door de slechte kwaliteit .Grenzen terug bewaken en minder besparen op onze veiligheid . In gans de EU.
  • Sara Peeters

    5 jaar geleden
    Ja en hoe gaan we die dader moeten herkennen zo’n slechte foto’s! Zelfs foto’s Op mars zijn duidelijker.