De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

E34 urenlang versperd door gekantelde vrachtwagen met melk in Zoersel

De E34 is vanochtend ter hoogte van Zoersel in alle vroegte volledig versperd geraakt richting Antwerpen door een gekantelde vrachtwagen. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum.

7 reacties

  • Peter Baan

    5 jaar geleden
    Mensen die nog nooit met een 44 tonner gereden hebben, kunnen zich inderdaad niet voorstellen wat het is om tegen 90km/U een klapband te krijgen. Als het een voorband is, dat is het voertuig vrijwel onbestuurbaar. Iedere trucker die dit al heeft meegemaakt en overleefd heeft zal beamen dat dit geen lolletje is. Truckers met de vinger wijzen is als leek natuurlijk heel makkelijk, vergeet echter niet dat trucks levensnoodzakelijk zijn om onze economie draaiende te houden. Dus klein beetje respect
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    En nu durven ze nog ontkennen dat ze te snel rijden.
  • Erwin De Gheldere

    5 jaar geleden
    Dat zijn er al 3 in evenveel dagen tijd. vraag me af waarom zij hun gevaarte niet meer recht kunnen houden.Wordt daar dan nooit onderzoek over gedaan? Want achter deze reportage hoor je er niks meer van !
  • Dirk Landuyt

    5 jaar geleden
    Weer een melkwagen, vorige donderdag ook al ene in de Beverentunnel.
  • Mario Vercaigne

    5 jaar geleden
    Je hoort of ziet iedere dag niets anders meer !! Zijn dat nu zo een slechte banden geworden of laat het onderhoud van het materiaal het afweten ?? Ik heb 30 j int transport gedaan en miljoenen km gereden nooit zo iets voorgehad maar materiaal werd ook grondig in het oog gehouden !!!