Kris Wagner.
Volledig scherm
Kris Wagner. © Photo News

Bondsprocureur Kris Wagner scherp voor betrokkenen matchfixingzaak: “Er is iets rot bij KV Mechelen en Waasland-Beveren”

Belgisch voetbalVan bondsprocureur Kris Wagner weten we eerder al dat hij geen blad voor de mond neemt, en met scherp geschut lichtte hij vandaag zijn vordering toe in het matchfixingproces rond KV Mechelen en Waasland-Beveren. “De mensen die in deze commissie verschenen zijn, hebben het Belgische voetbal en de supporters niet alleen belazerd en in de steek gelaten, maar ook een mes in de rug gestoken.” 

70 reacties

  • Lowi Verborgt

    5 jaar geleden
    Die bondsprocureur Wagner is zelf voor geen haar te vertrouwen. Waarschijnlijk gaat hij hier zo hard te keer om de aandacht af te leiden van bepaalde Waalse clubs en wat daar allemaal gebeurd is. Als je zijn kop goed bekijkt zie je genoeg, een boeventronie.
  • FREDDY ELEWAUT

    5 jaar geleden
    Kan mij iemand vertellen hoe het komt dat er maanden geleden reeds verteld werd dat Lokeren niet ging zakken was het proces dan al gemaakt voor dat iedereen al gegevens had ?
  • Patrick Martens

    5 jaar geleden
    Heel de voetbal gewoon afschaffen? Corruptie, politiebegeleiding bij matchen wat handenvol geld kost en hooligans. Weg ermee.
  • Bruno Beirnaert

    5 jaar geleden
    @mark peeters: De club niet straffen? Het is wel competitievervalsing ten nadele van andere, eerlijke clubs. Bestuurders zijn verantwoordelijk voor hun club.
  • Jean Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Heel jammer voor de supporters maar ze zouden beter de bestuursleden - die wilden valsspelen of de reglementen niet volgden, die ze kennen - ter verantwoording roepen .