Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © EPA

SpaceX haalt miljard op bij beleggers

SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-oprichter Elon Musk, heeft een miljard dollar opgehaald bij investeerders. 

6 reacties

  • Matt Casters

    5 jaar geleden
    De eerste en voornaamste markt zal de VS zelf zijn John Stahl, waar er genoeg achtergebleven regio's zijn waar ze nauwelijks breedband hebben en tegen belachelijk hoge prijzen. En verder zakt de armoede steeds verder op de planeet waardoor communicatie en opleiding steeds belangrijker worden.
  • Nick Lersberghe

    5 jaar geleden
    @John Op plaatsen waar dat de grootste zorgen zijn, ga je hoogstwaarschijnlijk niet eens internet hebben. De bedoeling is dat iedereen beter internet heeft, niet enkel degene met slecht internet.
  • Rita Ghessaf

    5 jaar geleden
    Ook schepen op de oceaan hebben last van slechte internetverbindingen John Stahl. Of prospectors op afgelegen gebieden. Het gaat niet alleen om dorpjes met strohutjes.
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    Op plaatsen waar ze slechte internet-verbindingen hebben, is de grootste zorg dagelijks overleven, zuiver water, sanitair, onderwijs, etc.. Geef die mensen Internet, waarvan zoals iedereen weet, de realiteit op sommige media sterk vervormd is, en die mensen zullen enkel ongelukkiger zijn door wat ze zien en de economische immigratie zal enkele toenemen.
  • Jan

    5 jaar geleden
    Leg mij eens uit wat je kan aanvangen met niet verhandelbare aandelen???