Alarm uitschakelen kan ook zo.
Volledig scherm
Alarm uitschakelen kan ook zo. © Bild

“Brutale” autodieven knippen gat in auto om alarm uit te schakelen

In Berlijn hebben enkele autodieven een gat geknipt in de achterkant van een BMW. Door de opening in het plaatwerk, links van de tank, sneden ze de accukabel door zodat het alarm niet af zou gaan.

9 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Pff, op de Oost Europese automarkten vindt je alles terug, is geen geheim ,de Duitse RTL heeft er zelfs een reportage over uitgezonden maar de politie doet niks en kan ook niks,de triestige waarheid.Is je airbag gepikt,voor 100€ vindt je daar je ontbrekend deel,alsook pinkers,koplampen ,noem maar op.
  • Toni van belle

    5 jaar geleden
    Mogen ze bij mij ook eens proberen ,4 camera's voor en achter live te volgen via 4g. Opgeslagen in de cloud . Die stekker kunnen ze niet uittrekken. + Alle dure onderdelen gemerkt met radio actieve unieke verf. Makkelijk te traceren tot bij de bron.
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Kennis van zaken hebben ze in ieder geval.
  • Jacques Van de Velde

    5 jaar geleden
    Oude alarmsystemen hadden een in de sirene ingebouwde batterij en bij het afschakelen van de hoofdbatterij ging meteen het alarm in werking........zijn ze met de gevorderde technologie nu dommer geworden of wat is dat ???
  • Pieter-Jan De Wolf

    5 jaar geleden
    Raar dat het door snijden van de accu kabel werkt om alarm te omzijlen. Bij vw(vag) wordt bij het ontkoppelen van de accu bij Contact uit het alarm direct geactiveerd met aan bakup accu in de alarm hoorn en dit stopt niet gaat zeker half uur of langer af dan. Dan zal er hier wel meer gebeurd zijn dan enkel accu loskoppelen