Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Vincent (44): “Ik zit met een hart vol liefde dat niks meer waard is”

Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt, meende Vincent (44). Natuurlijk komt er sleet op je relatie na een jarenlang huwelijk en een kroostrijk gezin. Maar als er nooit ruzie is, blijf je toch bij elkaar? Nee, vond zijn vrouw.

7 reacties

  • Afra Van Heusden

    5 jaar geleden
    Zorg toch gewoon voor spannende pieken in uw betrouwbare veilige relatie? Experimenteer, doe gek, laat je volledig gaan.. samen ..
  • Dirk Desmet

    5 jaar geleden
    Een hart vol liefde, wat heb je eraan als de liefde niet of niet meer beantwoord wordt. 20 jaar na mijn scheiding zie ik mijn ex vrouw nog altijd graag omdat ik geen switch kan maken en ook niet kan verkondigen dat het niet zo is. Maar het is over, voorbij. Dan open ik na zoveel jaar mijn hart voor iemand anders waar ik echt dol op ben, maar meer dan vriendschap wil ze dan niet. Als je enkel een hart vol liefde heb, maar dat enkel kan gebruiken voor eigen gebruik, dan wordt dat hartje breekbaar.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Doe eens meer leuke dingen probeer eens iets nieuw samen met je partner ipv taxi spelen voor de kinderen elke dag want ze hebben beentjes er is openbaar vervoer en de fiets!
  • Patrick Dubois

    5 jaar geleden
    In deze moderne tijden bestaan geen relaties meer waar je als getrouwd koppel tot de dood samen blijft,na ongeveer 15 jaar komt er sleet op de relatie en gaat men elders ééns proeven.
  • Rudi Goossens

    5 jaar geleden
    Je leeft maar 1 keer. Beter geen relatie dan een slechte !!