Zo heeft West-Vlaanderen gestemd: monsterscore voor VB, Crevits: “Onwaarschijnlijk dat ik minister-president word”

Hilde Crevits, CD&V-lijsttrekker voor het Vlaams Parlement in West-Vlaanderen, heeft haar ambitie om minister-president te worden, opgeborgen. Ze erkent dat quasi alle partijen stemmen hebben verloren aan Vlaams Belang. Crevits haalt met bijna 131.000 wel de meeste voorkeurstemmen voor het Vlaams Parlement. Voor de Kamer valt John Crombez (sp.a) (55.678) die eer te beurt.

8 reacties

  • Kathleen Verstraelen

    5 jaar geleden
    Ging dat ook om andere zaken dan migratie? Ze zagen dit niet aankomen. Ze zijn zich van geen kwaad bewust precies. En dat zou dan willen minister president worden. Ze weten niet eens wat er leeft bij de gewone man op straat.
  • Paul Sohier

    5 jaar geleden
    De traditionele partijen hebben het zelf gezocht en de cordon sanitaire zal hen beschermen, daarvoor hebben ze dat in de jaren ‘90 opgericht, de kiezer heeft weer niks te zeggen zoals altijd en Mw Crevits, ik ben geen Vl - belanger maar de kiezer heeft gesproken en als ze het cordon doorbreken en U gaat uit de politiek, wel ‘t ga je goed, partijgenoten van U hebben dat vroeger ook al gedaan
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Zolang Links niet meewerkt zullen ze klappen blijven krijgen...de maatschappij is lang veranderd maar dat hebben ze blijkbaar nog steeds niet door. Ze leven in hun eigen wereld.
  • Bernard Verhelst

    5 jaar geleden
    "We moeten ons daar met zijn allen over bezinnen, over waar het fout loopt...". Tja... waar zou het fout lopen denk je? Als je 't nu nog niet weet waar het fout loopt, dan zal je 't nooit weten!
  • Louis Dedenker

    5 jaar geleden
    Raar dat ze het nog altijd niet door hebben dat ze zelf de kiezer naar VB hebben gedreven, en zeggen dat ze het niet zagen aankomen. En de gewone mens wist dit al maanden. Zo zie je maar hoe onbekwaam ze zijn, ze hebben geen besef wat de man in de straat wil.