Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten
Volledig scherm
Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten © Tomas Sisk / Photo News

Open Vld-voorzitter Rutten: “We zullen nooit met Vlaams Belang samenwerken”

Gwendolyn Rutten is duidelijk in haar verkiezingstoespraak: “Wij zullen nooit samenwerken met Vlaams Belang”. Eerder vandaag had Open Vld-Kamerlid Luk Van Biesen nog openlijk het cordon sanitaire in vraag gesteld. 

227 reacties

  • Birna Huysentruijt

    5 jaar geleden
    Schandalig geen respect voor de kiezer !!
  • Danny Damiaens

    5 jaar geleden
    Nog een paar verkiezingen en blauw is opgelost.Zij ging ene keer vertellen dat de gewone werkman in de straat langer moet gaan werken.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Langs deze weg wil ik de OVLD toch nog bedanken voor de persoonlijke brief van Alexander en Carine die ik gekregen heb, de dag na de verkiezingen. Vanwege hun beleid in de Zweedse coalitie vond ik die grap in de brief over lagere belastingen en hogere pensioenen bijzonder geslaagd. Nooit gedacht dat er zo veel zwarte humor bij die blauwe partij zat.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Heel goed Rutten. Ga dan langs de zijlijn staan. Stop met jullie zelf rijkelijk te belonen met belastinggeld van kiezers naar wie jullie toch niet willen luisteren of rekening mee houden.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Volledig eens met Eddy De Block.Zijn stelling zal hem niet in dank afgenomen worden door de hogere regionen van de VLD en andere krachten.Eens zien hoelang het zal duren tot hij stillekes persona non grata zal verklaard worden tenzij hij een liberaal boetekleed gaat aantrekken ....Er zijn voorbeelden genoeg uit het verleden op hoger en lager niveau binnen de VLD.