Hilde Crevits en Wouter Beke op de CD&V-bijeenkomst in Brussel.
Volledig scherm
Hilde Crevits en Wouter Beke op de CD&V-bijeenkomst in Brussel. © Joel Hoylaerts / Photonews

IN BEELD. Treurnis op het podium: gezichten van verliezers spreken boekdelen

Waar een winnaar is, zijn er natuurlijk ook verliezers. CD&V en Open VLD kregen vandaag zware klappen, wat zich vertaalt naar een ingetogen sfeertje op de partijbijeenkomsten vanavond. De beelden spreken voor zich. 

7 reacties

  • Kristoff Belien

    5 jaar geleden
    Doe zo maar voort mevr Rutten....u zou beter zo geen grote mond opzetten en beter even beseffen wat er leeft in Vlaanderen.... Misschien dat u dan volgende keer minder afgestraft zal worden door de kiezers
  • Marc Geerts

    5 jaar geleden
    Hilde Crevits wordt de nieuwe voorzitter van cd&v en terecht nu ze geen Vlaamse president kan worden. Crombez kan zijn koffer ook beter pakken maar om daar een opvolger voor te vinden...misschien bleiter Bert Anciaux eens proberen.
  • Dick De Zeure

    5 jaar geleden
    Ze hebben deze uitslag enkel aan zichzelf te danken! Dat komt er van als je niet naar de mensen wil luisteren.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Wat een aderlating voor alle traditionele partijen zij zijn nog slechts een schim van wat ze ooit waren ik hoop dat ze het signaal van de kiezer begrijpen en eindelijk verandering toelaten en luisteren naar de verzuchtingen van alle kiezers ook die van het VL BL of blijft men volharden om dan bij de volgende verkiezingen de genadeslag te ontvangen om dan van het politiek toneel gevaagd te worden
  • Stef De Vos

    5 jaar geleden
    Niets meer dan overmarketing van een persoon, die door marketing in staat werd gezet om het zeer goed te doen. Ze peilde boven De Wever uit als Mp van Vlaanderen. Via peilingen, de ene minder betrouwbaar als de andere. En Hier zien we de realiteit. Media, kranten en tv, stop ermee om verkiezingen op deze manier te vervalsen en de democratie mede te vernietigen.