Goedele Liekens werd voor Open Vld verkozen in de Kamer.
Volledig scherm
Goedele Liekens werd voor Open Vld verkozen in de Kamer. © Dieter Bacquaert

Deze BV’s deden al dan niet met succes mee aan de verkiezingen

Tijdens deze verkiezingen kwamen ook een aantal Bekende Vlamingen op verschillende lijsten op voor verschillende partijen. Wie raakte verkozen, wie niet?

27 reacties

  • Jaak Casteleyn

    5 jaar geleden
    VLD, de partij zonder uitstraling de partij die neerkijkt op de loontrekkenden en die hun “waarden” staan te verdedigen voor hun eigen gewin. Doe zo verder en volgende keer nog geen 10%
  • monique dewaele

    5 jaar geleden
    ik gezef Goedele zeker het voordeel van de twijfel - ik vind haar recht door zee - ze zegt zinnige dingen maar ja het is nu wel politiek waaraan ze begint . Als Ovld iemand buiten moet zetten dan denk ik aan de voorzitster Gwendolyn - ze heeft geen uitstraling en inhoudelijk staat ze ook heel zwak !
  • Ivan Beelaert

    5 jaar geleden
    124 verkozenen in het Vlaams parlement ,150 in de federale kamer,meer dan de helft te veel ,want het is de fractieleider en de partij die het te zeggen heeft al de rest moet mee knikken à rato van 7à8000 per maand.Goeie job zeg,als ze al eens afkomen.
  • Pierre Bos

    5 jaar geleden
    Gelijk heeft ze. Voor een belastingvrije maandelijkse onkostenvergoeding van 2500€ bovenop een royale wedde zou ik als Vlaming ook wel eens opkomen tegen het sexueel geweld in de wereld.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Kan er mij iemand vertellen wat een BV verloren heeft in de politiek? Zijn dat allemaal zulke super - bekwame - mensen? Zelfs onze beroeps politici zijn onbekwaam en dat smijt men dat zootje ook nog in de arena?! Als het niet om zo iets ernstigs ging als het land regeren/vooruitbrengen, zou men zich nog kunnen doodlachen, maar nu is het om te wenen!