Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Van Grieken: "Beke en Rutten opnieuw met postjes bezig”

Tom Van Grieken is niet mals voor de partijvoorzitters Gwendolyn Rutten (Open Vld) en Wouter Beke (CD&V) die gisterenavond een samenwerking met Vlaams Belang uitsloten. “Het is betreurend: ze waren opnieuw met de postjes bezig. De kiezer heeft dat keihard afgestraft”, zegt hij in een eerste reactie bij VTM NIEUWS op de ‘morning after’.

128 reacties

  • WILFRIED BRACKE

    5 jaar geleden
    Als de Vlamingen dan niet reageren, is het voor mij over en out.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Van Grieken doet het zoals den Duits 80 jaar geleden. Met een links sociaal programma aan de macht proberen komen om dan de rechse verborgen agenda uit te voeren. En voor de jeugd van vandaag is die gang van zaken van 80 jaar geleden al wat te ver weg om dat nog door te hebben. Het programma klinkt inderdaad aannemelijk. Maar het is niet wat partijen zeggen, maar wat ze willen doen dat belangrijk is. Hadden we van de Zweedse coalitie toch al moeten leren.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Beke en Rutten blijven geen voorzitter wacht maar af als ze een beetje zelf respeckt hadden stapten ze onmiddelijk op
  • Jef Vangheluwe

    5 jaar geleden
    @Leon Dendoncker.... Men kan moeilijk z'n programma waarmaken zonder mee te regeren, wel willen Beke en Rutten alleen maar dat cordon in stand houden omdat er dan zonder hen niet regeert kan worden, enkel de 'postjes' zijn voor hen van belang, weten waarschijnlijk zelfs niet meer wat er in hun programma staat... Tenslotte,lees nog eens goed het programma van het V.B...
  • etienne bies

    5 jaar geleden
    Volledig akkoord met Van Grieken. De volgende federale regering is rood , groen , blauw en oranje en zo zullen de verliezers (rood,blauw en oranje) nog postjes krijgen.