Wouter Beke (CD&V)
Volledig scherm
Wouter Beke (CD&V) © BELGA

HERLEES. Wouter Beke (CD&V): “Kans is klein dat ik kandidaat zal zijn bij voorzittersverkiezingen”

De stemmen zijn geteld, het stof is gaan liggen. Vlaams Belang is de grote winnaar van de verkiezingen. Maar hoe moet het nu verder? In Vlaanderen is N-VA als grootste partij aan zet, maar op federaal vlak ligt een aartsmoeilijke puzzel op tafel. En wat met het cordon sanitaire? Lees alle ontwikkelingen terug in onze liveblog. 

367 reacties

  • frans Venloo

    5 jaar geleden
    Mooie prater is hij altijd geweest maar heeft niets gedaan tegen de belastingen welke altijd maar stegen en de put werd dan nog dieper .
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Als Christiaans durft zeggen dat ze niet bewust was dat dit zo leefde tussen de mensen ja dan vertoefde ze de laatste weken op de maan! En is het duidelijk dat zij geen inzicht heeft wat ĺeeft op de straat.Dus omscholen zeker!
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    In de partijendictatuur zou het moeten zijn dat mislukkelingen die de partij verder in de afgrond hebben gestuurd door de maffia baas de andere wereld worden ingestuurd. Eigenlijk heeft Beke het verkeerde moment gekozen, alhoewel wat is het verschil tussen parlementair en eu parlementslid. Mislukkelingen bij de politiek in Belgie die krijgen naast een diamanten afscheidscadeau met nog jarenlang hun wedde doorbetaald een jobke erders, en dat mag rustig op kosten van de overheid zijn Geen probleem
  • Dirk Thyssen

    5 jaar geleden
    Wat een arrogante houding om de deur direct toe te gooien voor het VB ,hoogmoed komt voor de val .
  • Jan Willems

    5 jaar geleden
    Men spreekt vaak over de heren politici als strategen... Wel heren... Ik vrees dat het vlaamse volk een strategie klaar heeft die kan tellen... Misschien niet meteen voor nu, maar de volgende verkiezingen?