Bondsprocureur Kris Wagner met Lokeren-advocaat Walter Van Steenbrugge
Volledig scherm
Bondsprocureur Kris Wagner met Lokeren-advocaat Walter Van Steenbrugge © Photo News

Over collaborateurs, aasgieren en een bom die nooit ontplofte: terugblik op vijfde dag matchfixingproces

Belgisch voetbalBeerschot, Lokeren en Tubize ruiken bloed. De in verdenking gestelde makelaars verweren zich met inhoudelijke argumenten. Terugblik op dag vijf van het matchfixingproces.  

37 reacties

  • LUC USEWILS

    5 jaar geleden
    Als de beide clubs moeten zakken, zouden er geen andere clubs in de plaats mogen komen ! Zo simpel kan het zijn, en iedereen blijft op zijn plaats, dat zijn werkelijke plaats is. En gaat er verder gezocht worden naar de andere clubs ? Dat zou zeker en vast moeten gebeuren
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    De rechters en betweters zitten op dit forum. Laten we vooral niet vergeten dat scheidsrechters wekelijks beslissingen nemen die de uitslagen bepalen en dat ze het hele voetbal moeten uitmesten, 2 kleine ploegen straffen lost het probleem niet op.
  • Maria de swert

    5 jaar geleden
    Waarom is Standaard Luik destijds niet gedegradeerd als ploeg na bewezen omkoping en moet KV Mechelen dat wel ?
  • Rudy De bakker

    5 jaar geleden
    Als neutrale kijker van het voetbal, kan ik zien dat er een paar ploegen echt op de loer liggen om onmiddelijk toe te happen als Kv Mechelen zou zakken. Erger bestaay niet, zo hopeloos zijn sommige ploegen. Als het sportief ni lukt, dan maar op die manier. Erg !!
  • Etienne Durinck

    5 jaar geleden
    Dat er bedrog is gepleegd is al langer dan vandaag duidelijk geworden. Hopelijk kan voldoende bewezen worden zodat men er zo maar niet mee wegkomt.