Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Vanavond start ‘Love Island’: maar wat is daar nu juist de bedoeling van?

TVWat gebeurt er als je tien jonge singles dropt in een afgelegen villa op Gran Canaria? Slaat de vonk over of vliegen ze elkaar in de haren? Je komt het te weten in ‘Love Island’, de realityreeks die vanaf vanavond dagelijks te zien is op VIER. Maar wat zijn de regels en hoe gaat het allemaal in zijn werk? Wij gingen al een kijkje nemen en vroegen Viktor Verhulst en Holly Mae Brood, die het programma presenteren, de kleren van het lijf. 

14 reacties

  • Pascal Claeys

    5 jaar geleden
    Mensen mensen goede God, iedereen zijn ding toch ? Wees toch eens wat meer tolerant zeg. Ik vind Temptation Island niet mooi maar wel chill en hilarisch soms, maar nou eerlijk gezegd vind ik Love Island niet zo geslaagd en eerder wat klef... ook die plat antwaarpse moderator die er steeds tussen spreekt, die mag er alvast uit.
  • Ameline Blommaert

    5 jaar geleden
    Ja hallo als jullie er niet blij mee zijn dan moeten jullie er niet naar kijken. Laat jongere mensen ook wat tv shows hebben anders dan temptation island. Oudere mensen hebben veel programma's dat ze kunnen bekijken op vlaamse zenders en wat hebben jongere mensen buiten Amerikaanse series en meekijken naar man zoekt vrouw of andere shows als blind getrouwd etc? Van 2 reality shows voor de jongeren gaan jullie niet dood. Love island heeft niets te maken met Temptation. Kijk anders naar Canvas.
  • marc Deglin

    5 jaar geleden
    voyeur tv.
  • guy vermeulen

    5 jaar geleden
    Wie steekt daar zijn tijd in naar die onozele programmas te kijken ? ik zeker niet,heb wel iets beters te doen.
  • Maria Magdalena

    5 jaar geleden
    Als je weet dat in lange-termijnrelaties de man gemiddeld 2j ouder is dan de vrouw, zijn deze deelnemers wel vrij slecht gecast.