Zo heeft Vlaams-Brabant gestemd: Francken haalt veruit meeste voorkeurstemmen

Theo Francken (N-VA) laat kopstukken Koen Geens (CD&V), Maggie De Block (Open Vld) en Dries Van Langenhove (Vlaams Belang) ver achter zich in de strijd om de voorkeursstemmen, zo blijkt uit de voorlopige uitslagen. Volg hier live hoe er gestemd werd in jouw provincie. 

5 reacties

  • Bart van Ransbeeck

    5 jaar geleden
    ik heb al 'allochtonen' tegen gekopmen die voor vlaams belang stemmen , omdat zij die binnen zijn en van t sociaal vangnet genieten bang zijn dat als er teveel komen ze hun voordeel zullen verliezen!!!! een amerikaanse die in NY woonde zei me dat steeds de laatst komende bevolkingsgroep beschouwd wordt als 'vreemdelingen' en een bedreiging voor hun welvaart , nu zijn het oostblokkers....
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    Niet zo slim van Maggy om met scherp op het beleid van Theo te schieten. Mensen appreciëren dit niet en het resultaat is er dus naar.
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Zelfs al zou de N-VA willen, daar er niemand anders in een coalitie met het Vb wil samenwerken, is een regering met het Vb onmogelijk want er bestaat geen meerderheid, op geen enlel niveau, niet in Vlaanderen noch federaal.
  • Werner Gielis

    5 jaar geleden
    doorbraak van het ondemocratische cordon sanitaire en Theo terug als minister voor Asielbeleid
  • Dana Manevska

    5 jaar geleden
    Doorbreek het cordon sanitaire!