iStock
Volledig scherm
PREMIUM
© iStock

Waarom je tomaten beter niet in de koelkast bewaart

Als we de koelkast toch niet hadden. Lekker vullen met groente en fruit, en je bent de rest van de week voorzien van vitamines. Maar niet alles gedijt goed in de koeling. Leg er een lading tomaten in en ze smaken twee dagen later in de salade naar niks. Ze zien er nog lekker stevig en rood uit, maar van binnen gaat er blijkbaar iets mis.

4 reacties

  • Karel Penneman

    5 jaar geleden
    De enige tomaat MET smaak is de smaak-tomaat van Delhaize. Alle andere tomaten zijn smakeloos en waardeloos. Alles wordt geteeld op water en smaken naar water = niets! Teel terug tomaten in grond, de smaak komt terug. Maar.....het mag niets kosten en moet veel opbrengen natuurlijk. Zon+grond+water = tomaat !
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Sommige tomaten hebben al geen smaak nog voor je ze koopt die worden geplukt en in frigo s gedropt ga bij de groenteboer die ze zelf kweekt!
  • Dirk Dierckx

    5 jaar geleden
    Liever een koude tomaat dan een platte warme, iedereen heeft andere smaakpapillen, laat die professoren maar zagen.
  • censor

    5 jaar geleden
    Waarom je beter tomaten eet die in volle grond zijn geteeld...al die tomaten op hydro- cultuur...zelfs niet in de frigo hebben die geen smaak, het ergste van al: je vindt die tomaten praktisch niet, of bij de bio -boer..onbetaalbaar.