Wouter Devriendt.
Volledig scherm
Wouter Devriendt. © Benny Proot

Wouter De Vriendt (Groen): "Stop met de burger bang te maken”

Wouter De Vriendt, lijsttrekker voor Groen in West-Vlaanderen, is verkozen voor de Kamer. Hij is tevreden over het resultaat van zijn partij, maar ook bezorgd. "We zijn onderweg veel mensen verloren door de sociale afbraakpolitiek de voorbije jaren.

57 reacties

  • Guido Hutsebaut

    5 jaar geleden
    De "Groenen" zijn inderdaad nog groen.....'t zal nog 'n tijdje duren voor dat ze het gaan begrijpen.....kinderen moeten nu eenmaal nog veel leren.
  • Ronny Van Exe

    5 jaar geleden
    Zouden jullie geen verlies geleden hebben door het misbruik van de jeugd met groene marsen
  • Liliane Depauw

    5 jaar geleden
    Stop jullie met hoogheidswaanzin ipv de mensen een goede richting te laten kiezen gaan jullie ervoor een postje te bemachtigen en denken dat alles aan jullie voeten lag, maar verkeerd uitgekomen, geen Calvo premier, maar goed ook, dan wat het hek helemaal van de dam.
  • peggy luyten

    5 jaar geleden
    Ik denk dat partijen moeten gaan stoppen met te denken dat de vb stemmers debielen zijn. Die mensen weten heel goed waar die partij voor staat, weten heel goed wat ze gekleurd hebben, het zijn allemaal volwassen mensen en geen kinderen! En na dit alles heb ik nog steeds de indruk dat ze het niet snappen of willen snappen. Wat is er mis te verstaan aan het feit dat de mensen het beu zijn? Alles blijkbaar, omdat jullie geen enkele feeling meer hebben met de bevolking!
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Hij heeft dus nog steeds niet begrepen dat degenen die op VB gestemd hebben dit niet uit angst hebben gedaan maar omdat ze het linkse gezeik beu zijn, onbeheerste migratiegolf, 16 miljard (zestien !) Euro transfers naar Wallonie, onrealistische sociale en klimaatplannen, linkse belastingstsunamis, etc....