© Jan Van der Perre

Jan Van Otten vervangt Hannes Anaf als schepen

Hannes Anaf kondigt aan dat hij zich als schepen vanaf volgende gemeenteraad laat vervangen door Jan Van Otten, die zich dan tijdens de zomervakantie kan inwerken. Anaf mag van de sp.a zijn mandaat als Vlaams Parlementslid niet combineren met een schepenambt.

gvn

Hannes Anaf: “Het was een eer om de voorbije 6,5 jaar schepen te mogen zijn in onze mooie stad. Maar zoals ook tijdens de campagne gezegd, zijn de uitdagingen in onze stad groot en frustreert het mij dat er op Vlaams niveau te weinig wordt ingezet op de strijd tegen kinderarmoede, dat het openbaar vervoer in onze stad ondermaats is en dat er ook qua verkeersveiligheid veel te weinig stappen worden gezet. Daarom is het belangrijk om een sterke stem te hebben die in Brussel op tafel kan kloppen.”

Jan Van Otten: “Ik ben erg blij met deze kans. Binnen onze fractie en ons partijbestuur was de knoop al een hele tijd doorgehakt dat ik Hannes zou vervangen als hij verkozen zou geraken, maar we moesten uiteraard de uitslag van de verkiezingen afwachten. Ik ga mij de komende jaren met volle overtuiging inzetten als schepen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER