EPA
Volledig scherm
© EPA

Voorzitter Real Madrid bekent voor het eerst: “Zijn hoopvol dat Hazard komt”

Real MadridVoila, daar is de eerste openlijke toegeving. Real Madridvoorzitter Florentino Perez is hoopvol dat hij Eden Hazard naar Spanje kan halen. Dat vertelde hij aan de Spaanse radio: “We proberen het al jaren.”

6 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    JF Detrazegnies, het moet voor jou vervelend zijn dat bijna iedere grote topvoetballer Messi op nummer 1 zet, en dan C.Ronaldo. Deze twee voetballers zijn de beste die het voetbal ooit heeft voort gebracht. Maar jij bent supporter van C.Ronaldo, en supporters zijn zelden of nooit objectief. Jammer want zo mis je de schoonheid van het voetbal. Geen enkele andere voetballer komt in hun buurt van deze twee grootheden. En dat doen ze al 12 jaar lang op het allerhoogste niveau..ken uw geschiedenis...
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Eén raad aan Hazard : wacht van naar Real te gaan tot Zidane daar weg is !
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Tja JF, waar zit hij dan die grote CR7, hij geraakt nog niet bij de drie beste doelpuntenmakers in Italië, wat een afgang.
  • JF Detrazegnies

    5 jaar geleden
    Hazard is goed, evenals Messi, maar Ronaldo is buiten categorie. CR7, daar kan niemand aan tippen. Zijn palmares bewijst dat ook. Het moet vervelend zijn voor Messi en zijn fans om steeds nr 2 te zijn.
  • Bernard Swenden

    5 jaar geleden
    als real slim is geeft het Bale aan chelsea in ruil voor hazard