Els Ampe.
Volledig scherm
Els Ampe. © BELGA

Gatz fluit Ampe terug over leiderschap Open Vld in Brussel

Dat Els Ampe in Brussel het leiderschap bij de Open Vld claimt, is volgens Sven Gatz nog niet aan de orde. "Het is veel te vroeg voor dergelijke uitspraken. We zijn twee dagen na een verkiezingsnederlaag. We zijn wel 10 procent van onze kiezers kwijt. We moeten dit in groep doen", aldus Gatz in De Ochtend. 

6 reacties

  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    Vanhengel parking C voetbalstadion een ...own goal blijkbaar
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Geld door postjes. Dat is enkel wat politici bezig houdt. Hoog tijd dat er een partij komt die afstand doet van die vette beloningen en voordelen. Gegarandeerd haalt die bij de eerst volgende verkiezing 80% . 56 ministers, 68 ministerposten, 390 kamer en senaat, enz....betaald door wie? Laat migratie maar voorts duren, gooi politici buiten.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    stoelendans kan beginnen :-)
  • Paul Vanmaldeghem

    5 jaar geleden
    Van Hengel was een verrader van de Vlaamse zaak in Brussel en is daarvoor electoraal afgestraft. Laat Els Ampe weerom dezelfde fout maken en het is gedaan met de Open Vld in Brussel, dit puur uit eigenbelang. Sven Gatz is zowat de enige Brusselaar met gezond verstand bij Open Vld, laat hem maar de zaak leiden daar.
  • peter verbruggen

    5 jaar geleden
    ze heeft geen voeling met de mensen en vooral ,ze is onzichtbaar in het straatbeeld . laat staan dat ze het leiderschap mag opeisen ....