Nadia Moscufo is een van de nieuwe PTB-Kamerleden
Volledig scherm
Nadia Moscufo is een van de nieuwe PTB-Kamerleden © Screenshot RTL

Nadia Moscufo (PTB) van kassa van Aldi naar federaal parlement: “Gedegouteerd dat ik plots 6.000 euro ga verdienen”

Een van de nieuwkomers in het federaal parlement voor de PVDA/PTB is de 55-jarige Nadia Moscufo, die 21 jaar bij Aldi heeft gewerkt. De politica uit het Luikse Herstal, die van op de tweede plaats van de PTB-lijst 7.411 voorkeurstemmen haalde, zal net als alle andere parlementsleden van haar partij het gros van haar loon afstaan aan de partijkas. Moscufo zal rondkomen met wat ze verdient als Aldi-kassierster.

99 reacties

  • peter servranckx

    5 jaar geleden
    Welkom in de wereld van de politici. Dit is nog maar het begin. Wacht tot je pas echt begint te graaien en frauderen, dan ga je je bankrekening kunnen speizen.
  • Serge Staniek

    5 jaar geleden
    En wat met de onkostenvergoeding die niet bewezen moet worden ?
  • Nico De Corte

    5 jaar geleden
    @Ugo: je moet eens aan Geert Versnick vragen wat je zoal met partijgeld ( belastinggeld) kan doen in het buitenland.
  • Tom Wittemans

    5 jaar geleden
    Goed zo. Ik denk dat ze minder uren gaan doen dan werken in de Aldi. Bijna alle parlementairen doen toch niets dan zitten en ruziën over onbenul. PvdA ga zo door!!!
  • Francis Beels

    5 jaar geleden
    Maak dat de ganzen in het Antwerps stadspark maar wijs dat mevrouw genoegen zal nemen met haar (karig) loon als Aldi werkneemster. Waarom anders meedingen voor een politiek mandaat, zonder enige ervaring? Uit zuiver goedbedoelde ambitie? Uit louter interesse? Nogmaals, zelfs de ganzen blazen verontwaardigd.