Melikan Kucam.
Volledig scherm
Melikan Kucam. © DR

Melikan Kucam (N-VA) vangt bot en blijft in de cel

Melikan Kucam (44), het Mechelse N-VA-gemeenteraadslid dat verdacht wordt van gesjoemel met humanitaire visa, blijft in de cel. Dat heeft de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling vandaag beslist. Kucam was in beroep gegaan tegen de verlenging van zijn aanhouding door de raadkamer, maar ving bot bij de KI.

10 reacties

  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Francken was toch voorstander om alle criminelen onmiddellijk terug te sturen , maar dan gaat die man praten en ............ tja Theo !
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Ik kan er gewoon niet bij gearresteerd op basis van een uitzending waar geen twijfel over bestond en nu is men nog steeds op zoek om dit te verifiëren ? als het zo klaar als een klontje was , de bewijzen zo overweldigend en duidelijk waren waarom duurt dit dan zolang , waarom moet die dan zolang in de gevangenis blijven , moordenaars en criminelen laat men steeds onder voorwaarden vrij , ik heb mijn gedacht hierover !
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Is hij nog een gemeenteraadslid van Somers ? Hij die nooit muren bouwt en altijd verbindt is hier ook niet zonder verwijt.
  • Clement Alfons

    5 jaar geleden
    Hij is ook maar tijdelijk geschorst als NVA gemeenteraadslid camps ... tot er een uitspraak is van de rechtbank. Er is zoiets als onschuldig tot het tegendeel is bewezen, iets wat jij blijkbaar niet kent en volgens het principe van volkstribunaal denkt? Wat had jij gewild dat er stond SPa gemeenteraadslid? Natuurlijk mag er altijd en over als alles bijstaan zo lang het maar niet NVA is hé.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Lekker lang nadenken over je ( wan )daden is nooit slecht.