Archieffoto van een eerdere staking bij Swissport.
Volledig scherm
Archieffoto van een eerdere staking bij Swissport. © BELGA

Ongerustheid over asbest: personeel Swissport Cargo legt ook deze nacht het werk neer

De werkonderbreking bij Swissport Cargo, de afhandelaar van vrachtvliegtuigen op Brussels Airport, wordt komende nacht verdergezet. Dat zegt Hans Elsen van vakbond ACV Puls dinsdagavond in naam van het vakbondsfront ACV Puls en BBTK-SETCa.

7 reacties

  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Transparantie en communicatie zijn uitermate belangrijk : bij asbestruiming zijn werkers beter betrokken. Maar weeral staken... ze kennen niet anders op Zaventem...
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Ga hen vervangen ! En als het waar is, dat zal je dan binnen X-aantal jaren dan wel merken. Dit is net het gevaar, men ziet de gevolgen niet direct! Net als bij die sporthal,in de ganse buurt deeltjes gevonden en in het kleuterschooltje toch wel niets zeker!? Laat me niet lachen!!! Op die manier werkt iedereen misschien wel tot aan zijn dood, pensioenproblemen opgelost!?
  • Mathias Lunders

    5 jaar geleden
    Reden waarom ik bijna altijd Schiphol verkies voor mijn business trip. En ik ben bijlange niet de enige.
  • Kurt Bourdeaux

    5 jaar geleden
    Altijd iets in Zaventem. Heel duidelijk gesteld in het reisbureau een paar weken geleden, niet via Zaventem. Rijsel, Oostende, Schiphol, transport tijd naar de luchthaven kan mij geen bal schelen, niet via Zaventem!
  • nadine Nadine Martin

    5 jaar geleden
    Als ze nog maar denken dat er iets niet juist is gaan ze staken , het is erg gesteld met het personeel in Brussels Airport . Je zou voor minder het buitenland kiezen , het is er alle weken een staking .De mensen zijn het echt heel beu ...