Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Brandpolis en ziekenfonds werden bijna helft duurder

De prijs van een aantal verzekeringsproducten is de voorbije tien jaar bijna met de helft gestegen. Die stijging is veel hoger dan de inflatie, blijkt uit data van de federale overheidsdienst Economie, waarover De Standaard en Het Nieuwsblad berichten.

13 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Nee Gino Denil, bij CM betalen ze al lang niet meer uit, de dame zei dat voortaan alles op afspraak gebeurde op het plaatselijk kantoor, Niemand komt nog binnen zonder afspraak, zonder afspraak kun je wel nog terecht op het hoofdkantoor. Mensen van tachtig jaar moeten een afspraak maken met de computer of zien dat ze in het hoofdkantoor geraken.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Ziekenfondsen hebben geld in kas, anna vandenberg. Want ze betalen mensen soms ter plaatse uit. En om de kans op overvallen te vermijden moet je aanbellen en doen ze de deur op slot.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Een ziekenfonds is van een sociale dienstverlening geëvolueerd naar platte commercie. Je kan bij sommige ziekenfondsen nog enkel terecht op afspraak, je moet aanbellen en dan doen ze achter je de deur terug vast bang dat er iemand zou binnen komen zonder afspraak voor een beetje info enkel de centen innen is belangrijk.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Onder deze regering werd het in elk geval slechter, florence vermeulen. Dat is tenminste een zekerheid. Wat de anderen zouden doen is in de glazen bol kijken. Maar wees gerust. De kans is groot dat je aan Vlaamse kant een heruitgave krijgt met een regering van de verliezers. De trend zal dus niet omgebogen worden. Eerder nog versterkt. De Vlaamse begroting staat er meteen ook al 1,6 miljard slechter voor dan ze net voor de verkiezingen beweerden.
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    In Nederland kost 'n omnium autoverzekering evenveel als hier enkel de verzekering voor Burgerlijke Aansprakelijkheid... Banken en verzekeringen zijn de maffia van de 21ste eeuw. Ze plukken je en als je iets moet trekken, proberen ze op allerhande manieren om hier onderuit te komen.