AFP
Volledig scherm
© AFP

Volgens Boeing gaat 737 MAX in juli terug de lucht in, luchtvaartautoriteiten spreken dat tegen

Boeing zei eerder vandaag dat het verwacht dat de toestellen van het type 737 MAX in juli weer mogen vliegen. De internationale luchtvaartorganisatie IATA gelooft echter niet dat de vliegtuigen in de komende tien tot twaalf weken weer mogen vliegen. 

5 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Dit vliegtuig naar de schroothoop verwijzen zou de financiële doodssteek voor Boeing zijn, maar als pasagiersvliegtuig heeft het zowiezo afgedaan. Niemand die een beetje gezond verstand heeft stapt daar nog in. Als vrachtvliegtuig kan het misschien wel nog ingezet worden. Ook nog een financiële aderlating voor Boeing, maar geen doodssteek.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Gelukkig kan je reeds voor het boeken van een vlucht te weten komen met welk type vliegtuig de maatschappij je naar je plaats van bestemming wil brengen. dan kan je nog steeds van vlucht veranderen.
  • alain dezuttere

    5 jaar geleden
    Aangezien het hier om een fundamentele constructiefout gaat die wordt gecompenseerd door software heb ik niet de neiging om hier ooit nog in te stappen.
  • Willy Scholaart

    5 jaar geleden
    ik ga er niet op stappen naar mijn mening is er een noodoplossing uitgewerkt maar hoe betrouwbaar is die, er staat veel te veel geld op het spel en het probleem is volgen mij veel te rap opgelost, een jaar proefvluchten zou veel beter zijn dan terug mensenlevens op het spel zetten.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Super, je zal maar op reis moeten met dit toestel, veel geluk gewenst.