Dotan heeft een eerste nieuwe single uitgebracht: ‘Numb’
Volledig scherm
Dotan heeft een eerste nieuwe single uitgebracht: ‘Numb’ © ANP Kippa

Dotan brengt nieuwe single ‘Numb’ uit, reacties zijn gemengd

MuziekDe Nederlandse zanger Dotan (32), die vorig jaar in opspraak kwam nadat hij toegaf ‘trollen’ ingeschakeld te hebben om zijn muziek te promoten, heeft na een lange stilte een nieuw nummer op de wereld losgelaten. In ‘Numb’ vertelt hij over die moeilijke periode, zo schrijft hij zelf op Twitter.

3 reacties

  • Elke Celis

    5 jaar geleden
    Beetje dubbel.... Mooi liedje, ook niet echt fel "anders" dan de muziek die we kennen van Dotan, misschien met wat invloeden van Imagine Dragons. Langs de andere kant, de lading van het liedje is inderdaad wel erg fel vanuit een nietsvermoedende slachtoffer positie gebracht, alsof hij niks kon doen aan de situatie die hij zelf creëerde... Overtuig me maar met meer werk, Dotan, je raakte vroeger m'n hart.
  • daisy caverneels

    5 jaar geleden
    prachtige nieuwe singel, ik ben fan vanaf de eerste minuut dat ik het nummer in nederland hoorde geschreven voor de slachtoffers van de vlucht MH-017. ikwas toen in nederland voor mijn werk met de vrachtwagen en overal hoorde ik het nummer. toen direct besloten om dan maar de hele cd te kopen en nu dit echt prachtig
  • Katrien Brion

    5 jaar geleden
    Ik ben alvast lovend over zijn nieuw nummer. Iedereen verdient een tweede kans.