Nieuw seizoen ‘Down the road’ met Dieter Coppens: deze zes gaan avontuur aan

© Instagram Dieter Coppens

Dieter Coppens stapte dinsdag samen met zes enthousiaste reisgezellen het vliegtuig op voor het derde seizoen van ‘Down the road’. Dat kondigde de presentator zelf aan op Instagram met een foto van het bonte gezelschap.

Eline Vandegehuchte

De komende drie weken gaat Coppens samen met Brenda Paulissen (27 jaar) uit Zutendaal, Stijn De Winter (28) uit Hulste, Sophie Van Den Hurk (19) uit Booischot, Peter Goetgebuer (32) uit Brasschaat, Jamie Van Kerschaver (27) uit Middelkerke en Gitte Wens (27) uit Oud-Turnhout samen op pad. Alle zes hebben ze het syndroom van Down.

Deze keer trekt het gezelschap naar bestemmingen die iets dichterbij liggen (Zuid-Afrika vormde het decor voor het vorige seizoen, nvdr): Spanje en Marokko. Ze zullen een tocht ondernemen die vertrekt vanuit Madrid en eindigt in Marrakech. Ook het Atlasgebergte en de Agafay woestijn staan op het programma.

Net zoals bij de vorige twee seizoenen kent niemand uit de groep elkaar op voorhand. Ook begeleidster Saar gaat opnieuw mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen