Marisa Papen
Volledig scherm
Marisa Papen © VRT

Naaktmodel Marisa Papen veroorzaakt alweer controverse door naakt te dansen in orthodoxe wijk New York

ShowbizzNaaktmodel Marisa Papen heeft weer toegeslagen. De Limburgse staat bekend om haar protestfoto’s, waarmee ze “hypocriete gevestigde waarden” aanklaagt. Zo poseerde ze al naakt bij de klaagmuur en in Vaticaanstad. Dit keer trok ze naar een orthodox Joodse-wijk in Williamsburg, Brooklyn, New York. Papen komt vaak in de problemen dankzij haar foto’s, en ook hier was ze allesbehalve welkom.

55 reacties

  • Werner Wynakker

    5 jaar geleden
    Carmen, de eerste wet van fysica = na actie komt reactie. Vind je dat je het volste recht hebt om poedelnaakt over straat te wandelen verwacht dan ook dat er iemand pdenkt dat hij of zij het volste recht heeft om te reageren.
  • Carmen Van de casteele

    5 jaar geleden
    Mooie vrouw, mag gezien worden. En als ze in haar blootje wil lopen is dat haar probleem, wie daar problemen mee heeft, kijk dan de andere kant op. Ik zou het nooit doen, maar ik ben ook niet iedereen.
  • jaak Peeters

    5 jaar geleden
    Ik zou geen probleem hebben met vrouwen die zich bedekken als dat geen teken van een politieke religie zou zijn, doch alleen maar een persoonlijke, vrije keuze.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Mooi lichaam, maar naakt lopen is enkel toegelaten in privé of nudisten oord ( en terecht ook).
  • eric brack

    5 jaar geleden
    De puriteinen zijn weer aan het woord. We zijn terug aan het afdalen naar het victoriaans tijdperk. Mensen worden terug beschaamd om hun lichaam. Pathologische ideologen worden hysterisch. Goed gedaan meid, laat zien dat er nog mensen zijn die met het naakte om kunnen. In plaats van infantiel te roepen dat het een schande is.