REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ramos blijft Real Madrid tot pensioen trouw én hoopt op komst Hazard: “Hij kan ons veel bijbrengen”

La LigaDe speculaties omtrent een transfer naar China worden naar de prullenmand verwezen. Sergio Ramos (33) blijft bij Real Madrid, zo verkondigde hij vanavond tijdens een persconferentie. Zidane kan blijven rekenen op zijn kapitein, die zich sinds 2005 ontpopte tot een clubicoon.

6 reacties

  • Phil Duncan

    5 jaar geleden
    Heel goede speler maar hij kan het niet laten , zou nog veel meer geel en vooral rood moeten hebben gekregen . Enkel doordat hij bij Real speelt wordt veel door de vingers gezien . Heeft door al die vieze fouten zijn eigen reputatie naar de botten geholpen . Reglement is er voor iedereen , ook voor Ramos , dat hij maar opkrast .
  • carl paepen

    5 jaar geleden
    Voetbalreglementen.... opzettelijk hands is geel wegens spelbederf. Tijd rekken is geel wegens spelbederf. Truitje trekken is geel wegens spelbederf, behalve in de 16m... daar mag het zelfs zonder dat het gefloten wordt. Maar iemand opzettelijk foutief afstoppen mag wel want het is geen mietjessport. Niks mag, alleen een stevige fout maken.... dat mag nog wel. Sorry, maar ik ben ni meer mee.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Feit blijft wel dat Ramos bij de top 3 beste verdedigers van de wereld hoort. Je mag alles van hem vinden, maar iedere topclub zou hem dolgraag erbij willen hebben. Hazard zal op de training alleen niet zoals bij Chelsea op 90% kunnen trainen, bij Real ga je voor 110%. Polutnik Ronald, ik begrijp jouw frustraties wel over Ramos, maar allee, het is geen zaalvoetbal he? Vroeger in het voetbal had je veel meer Ramosjes rondlopen, nu met al die camera's gaat dat minder lukken.
  • Tom Stubbe

    5 jaar geleden
    Inderdaad heer Ramos... jou kan hij manieren en respect voor de tegenstander bijleren..
  • Freddy Durinx

    5 jaar geleden
    Dat is een voetbalspeler met ballen niet altijd zuiver maar een rots in de branding.