Nigel Farage sprak in augustus 2016 op een verkiezingsrally van Trump, toen nog presidentskandidaat.
Volledig scherm
Nigel Farage sprak in augustus 2016 op een verkiezingsrally van Trump, toen nog presidentskandidaat. © AP

Trump looft Boris Johnson en Nigel Farage kort voor Brits staatsbezoek: “Ontmoeting niet uitgesloten”

Enkele dagen voor de start van zijn staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk, heeft de Amerikaanse president Donald Trump zich lovend uitgelaten over de brexit-hardliners Boris Johnson en Nigel Farage. Trump liet ook uitschijnen dat, in de marge van dat staatsbezoek, een ontmoeting met zijn twee "vrienden" niet uitgesloten is.

12 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Verleyen. The UK is alles behalve de melkkoe van de EU. Landen als noorwegen en zwitserland betalen veel meer dan UK aan de EU en zijn niet eens een lidstaat.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    En zeggen dat er al geruime tijd stemmen opgaan dat Californië zich wil losmaken van U.S. want Californië als rijke staat is het beu om melkkoe te zijn (hé dat ken ik ergens van) Gaat Trump ze daar ook aanmoedigen en een bezoekje brengen
  • Mark quagebeur

    5 jaar geleden
    een uitspraak van een amerikaans president onwaardig, wat een gedrocht die man...hij helpt de wereld helemaal om zeep, en dan als hij er af geschopt wordt als president, wat dan....????
  • Karel Dierckx

    5 jaar geleden
    Jean-Paul, Obama heeft Tusk, als opvolger van Van Rompuy toen president van de Europese Raad, in 2015 in het Witte Huis ontvangen. Kwestie van je feiten correct te krijgen.
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    De VS is geen bondgenoot meer van de EU. Gelieve U te wenden naar het oosten beste politici.