© Politiezone Antwerpen

Drie dealers opgepakt in omgeving Antwerpen-Noord

De Antwerpse politie heeft de voorbije dagen verschillende dealers kunnen betrappen in de omgeving van de Diepestraat in Antwerpen-Noord. Bij huiszoekingen werden drugs, gsm’s en cash geld in beslag genomen.

dvd

Het zogenaamde wijkonderseuningsteam kon tijdens een toezicht in de buurt van de Diepestraat een cannabisdealer betrappen tijdens een verkoop. “Er werd een huiszoeking georganiseerd, waarbij meer dan 110 gram cannabis, enkele grammen heroïne, cash geld, weegschalen en heel wat gsm-toestellen in beslag werden genomen”, zegt de Antwerpse politie.

Toen de politie het pand verliet, informeerde een vermoedelijke koper naar de nog maar pas opgepakte dealer. “Ook hij mocht het komen uitleggen”, aldus de politie. “De eerste koper kreeg een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld.”

Het drugsondersteuningsteam betrapte dan weer samen met anonieme inspecteurs van het fietsteam twee dealers in de Korte Zavelstraat. “Bij de huiszoeking werd bijna 200 gram cannabis aangetroffen”, zegt de politie. “Er werd ook een gsm-toestel en een kleine hoeveelheid cash geld in beslag genomen.”

Twee verdachten van 24 en 18 worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en zijn vrij onder voorwaarden.

© Politiezone Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Misdaad Antwerpen