(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Shutterstock

Britse oma (71) sterft na zware val in luchthaven: “Iedereen wilde snel de shuttlebus op”

Een val op de luchthaven van Krakau is een Engelse vrouw fataal geworden. De 71-jarige reizigster viel van de trap toen de shuttlebus die de reizigers naar het vliegtuig zou brengen, aan de terminal parkeerde en iedereen snel het voertuig in wilde.

4 reacties

  • Adriaan Schelkens

    5 jaar geleden
    RIP! Altijd het zelfde, duwen en trekken want ze vinden zich altijd belangrijker dan de rest. Het is lachen als je ze bezig ziet, net een bende wilde Neanderthalers.
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Ik erger mij altijd aan sommige passagiers. Iedereen maar dadelijk naar de shuttlebus terwijl die toch wacht tot iedereen aan boord is. Net als op een vliegtuig het toestel staat nog niet stil en iedereen staat al met zijn handbagage recht in de gang terwijl je meestal nog een hele tijd moet wachten eer de deuren open gaan. En dan maar weer opnieuw wachten aan de bagageband. Dus wat heb je dan gewonnen?
  • Bettina De mol

    5 jaar geleden
    Overal hetzelfde op luchthavens, duwen om de eerste te zijn, die bussen zullen niet wegrijden zonder jou, en de oudjes zijn de ergste!!! Medeleven met de familie van dat madammeke
  • Kris Pauwels

    5 jaar geleden
    Vliegtuigreizigers lijken wel een zootje debielen! Als ze moeten inboarden lopen ze als gekken zo snel als mogelijk naar de gate om vervolgens in het rijtje te staan wachten stap voor stap vooruit tot de gate het lijkt wel de procesie van echterach. En je moet niet proberen voor te steken!! Ik wacht altijd tot de allerlaatste, soms laat ik zelfs mijn naam afroepen en slenter dan als jaen van Brussel rechtstreeks naar mijn saet. Als ik ze dan allemaal zo zie zitten denk ik onozelaars...