rv
Volledig scherm
© rv

Ongeziene taferelen in Afrikaanse Champions League: finale ligt anderhalf uur stil, tegenstander weigert verder te spelen

Buitenlands voetbalEspérance Tunis prolongeerde vannacht de Afrikaanse Champions League, maar de manier waarop was merkwaardig. 

6 reacties

  • Johan Fransens

    5 jaar geleden
    Ik zou zeggen, neem arbiters van België, maar die doen het al niet beter.
  • Feroch Messoudi

    5 jaar geleden
    Waarom spelen ze twee matchen? Beter 1match zoals Europa. Die arbitrage in Afrika staan 25jaar achter. Dan krijg je zo taferelen.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Speel gewoon door. Vroeger was er ook geen var dusja.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Wordt het systeem niet eerst gecontroleerd en is er geen backup?
  • Ayyoub Haddouch

    5 jaar geleden
    Het zijn de spelers van Wydad Casablanca die het spel stil legde en niet verder wouden spelen tot dan de VAR terug werkte.. In hun de heenmatch was de scheidsrechter ook al omgekocht en die had van de week nog een schorsing van 6 maanden gekregen om die heenmatch die hij floot. Die spelers van Wydad laten zich niet 2 keer naaien!!!
  1. Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controversiële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League
    PREMIUM
    2

    Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controver­siële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League

    Kevin De Bruyne is bij Manchester City promomodel voor Etihad Airways. Qatar Airways dekt het salaris van Kylian Mbappé bij PSG. Op het shirt van Axel Witsel bij Atlético prijkt een miljoenensponsor die nog niet van de grond kwam. Vliegmaatschappijen uit het Midden-Oosten stuwen vijf van de acht kwartfinalisten in de Champions League budgettair naar ongekende hoogtes. Wat zoekt de luchtvaartindustrie echt in het voetbal? Hoeveel miljoenen worden er betaald voor een plaats op een truitje van Real Madrid of Barcelona? En waarom is die sponsoring vandaag zó omstreden?
  2. ‘Spookdoelpunt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communicatie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Genk
    20

    ‘Spookdoel­punt’ in Clásico blijft nazinderen: Spaanse bond deelt communica­tie, Barça-voorzitter verwijst naar Anderlecht-Gen­k

    De controversiële fase met het mogelijke doelpunt van Lamine Yamal in Real Madrid-Barcelona krijgt een staartje. Barça-voorzitter Joan Laporta laat in een video weten dat zijn club “al het mogelijke zal doen” om te laten onderzoeken of de bal van Yamal achter de doellijn was. “Als dat het geval blijkt, zullen we vragen om de match te herspelen.” Laporta verwijst daarbij zelfs impliciet naar... penaltygate uit Anderlecht-Genk. Ondertussen gaf de Spaanse voetbalbond de communicatie vrij over de bewuste fase.