Hoofdaandeelhouder Olivier Somers wordt gezien als de architect. Hij wordt voor 10 jaar geschorst en mag zich nadien nooit meer aansluiten bij de KBVB.
Volledig scherm
Hoofdaandeelhouder Olivier Somers wordt gezien als de architect. Hij wordt voor 10 jaar geschorst en mag zich nadien nooit meer aansluiten bij de KBVB. © Photo News

KV Mechelen begrijpt veroordeling niet: "Wij zijn onschuldig”

De Geschillencommissie Hoger Beroep voor het Profvoetbal veroordeelt KV Mechelen wegens competitievervalsing tot degradatie naar de Proximus League. “We begrijpen deze beslissing niet, wij zijn onschuldig”, reageert de club op zijn site. KV Mechelen vecht de beslissing alvast aan bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS).

13 reacties

  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    voor diegene die het nog niet zou weten.ze hebben niets gevonden bij Moeskroen na de 3 beschuldeging die mechelen heeft gedaan, nu zou Moeskroen klacht moeten indiennen tegen wedstrijdvervalsers mechelen.voor de schade dat die laffe ploeg aan Moeskroen heeft gedaan. en ik hoop dat ze zeeer laag gaan zakken.
  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    zijn ze zo dom bij mechelen, poging tot wedstrijdvervalsing is ook wedstrijdvervalsing. dus laat ze zakken tot heeeeeel diep.
  • Steve Verwimp

    5 jaar geleden
    Vier bestuursleden van KVM,die zijn toch lid van KVM en zij vertegenwoordigen toch KVM. Of zitten ze in het bestuur van KVM maar zijn ze lid van en vertegenwoordigen ze de kraters op de maan.
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Terecht geschorst ! En vooral een goed voorbeeld voor de toekomst !
  • IGNACE DE WULF

    5 jaar geleden
    Terechte beslissing. Straf nog veel te licht. Schrapping als club van de bondslijsten voor 5 jaar was hier op zijn plaats.