EPA
Volledig scherm
© EPA

Theo Francken slaat terug naar Karel De Gucht: “Al die ministers van staat van ontbinding”

‘Ik ben tegen het cordon sanitaire’, herhaalde Francken bij Dany Verstraeten vanmiddag in VTM Nieuws. Francken zette de deur voor Vlaams Belang zelfs veel verder dan op een kier: “Dat cordon, dat is de levensverzekering van het Vlaams Belang, en dat mag wel eens gedaan zijn.”

95 reacties

  • Luth Bosschem

    5 jaar geleden
    Als Francken een "onbeschofte boer" is, dan zal het toch wel een super intelligente zijn :-) , net zoals Bart.....
  • Boris Dhondt

    5 jaar geleden
    @Tom Faes dat doet Vlaams B. ook niet. Ze willen geen onafhankelijk Vlaanderen en zijn niet tegen Wallonië. Ze zijn gewoon tegen België. Een historische vergissing die recht moet worden gezet. En te zeggen dat er zijn die zich daarin kunnen vinden. Als ik alle historische vergissingen moest ongedaan maken... amai...
  • Tom Faes

    5 jaar geleden
    Het enige verschil tussen VB en NVA is dat VB rechtuit zegt waarvoor het staat en dat NVA dat tracht e verbergen maar in feite hetzelfde is . De Theo ( ik zeg al een paar jaar dat deze man twee gezichten heeft) hoort thuis bij VB.
  • jos van elsen

    5 jaar geleden
    mooier kon hij het niet zeggen , er zijn er nog van die blauw in staat van ontbinding
  • CHRISTIANA DE GEEST

    5 jaar geleden
    De NVA zegt van geen cordon ondertekend te hebben. Enkele dagen geleden kregen wij de overeenkomst te zien van het document op onze TV. Er staat wel degelijk de handtekening bij van Bourgeois. Ik heb het beeld terug laten keren omdat ik niet kon geloven wat ik daar zag. Wel degelijk met de handtekening van Geert Bourgeois. Waarschijnlijk nog van voor de NVA bestond?