PVDA/PTB-kopstukken Peter Mertens en Raoul Hedebouw worden morgen om 15 uur bij de PS verwacht in het kader van de onderhandelingen voor een meerderheid in Wallonië en de Franse Gemeenschap.
Volledig scherm
PVDA/PTB-kopstukken Peter Mertens en Raoul Hedebouw worden morgen om 15 uur bij de PS verwacht in het kader van de onderhandelingen voor een meerderheid in Wallonië en de Franse Gemeenschap. © Photo News

PS-duo Di Rupo/Magnette ontvangt morgen cdH en PVDA

PS-voorzitter Elio Di Rupo en gewezen Waals minister-president Paul Magnette ontvangen morgen in Namen om 10.30 uur het cdH en om 15 uur de PVDA in het kader van de onderhandelingen voor een meerderheid in Wallonië en de Franse Gemeenschap.

5 reacties

  • jan boden

    5 jaar geleden
    Mogen wij nu ook gechoqueerd zijn omdat de PS met de extreemlinkse communisten gaat spreken ?
  • Jan Van Lint

    5 jaar geleden
    Wel,wel, wel ... de PS die met het extremistische PVDA gaat praten. En daar heeft Onkelinckx uiteraard geen problemen mee.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Dus in Wallonië is het de grootste partij die het initiatief mag nemen, en federaal kiezen ze twee dinosaurussen? Ik begin stillaan te denken dan ze 40% van de Vlamingen buitenspel aan het zetten zijn.
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    Di Rupo is op zijn gekende rustige wijze verstandig bezig een solide waalse meerderheid te vormen, terwijl BDW zijn tanden stukbijt op het vormen van een vlaamse regering. Op Waals niveau verwacht ik een regering PS, Ecolo en PTB wat tevens de basis moet vormen voor de federale regering. Voor de federale regering verwacht ik een coalitie tussen socialisten, groenen en communisten aangevuld met christendemocraten en MR. NVA, VB en VLD zijn geen betrouwbare partners of stellen onhaalbare eisen
  • Dirk Tuymans

    5 jaar geleden
    Pvda man...dan wettet wel zeker..! Die gaan ze ontvangen..!