Meghan Markle en Donald Trump
Volledig scherm
Meghan Markle en Donald Trump © EPA/Inzet: The Sun

Trump: “Ik heb Meghan nooit gemeen genoemd”, maar audio-opname bewijst tegendeel

Nog voordat Donald Trump voet op Britse bodem heeft gezet, bracht de Amerikaanse president de poppen aan het dansen. In een interview met The Sun blikte Trump vooruit op zijn staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Daarin noemde hij Meghan, de hertogin van Sussex, "gemeen". De president ontkent nu dat hij de hertogin zo noemde.

22 reacties

  • jan verbrugge

    5 jaar geleden
    Mooi alles uit context halen dat kunnen anti trumpers en media goed. Het is overduidelijk dat hij zegt dat haar commentaar gemeen was niet de persoon zelve
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Dat Trump liegt over het feit dat hij Markle "nasty" noemde is veel en veel erger dan dat hij haar "nasty" noemde. Trump heeft het recht om te zeggen hoe hij over haar denkt. Het is misschien geen uitspraak waardig aan zijn ambt, maar liegen over zoiets onnozel doet het ergste vermoeden over ernstige zaken. Het zijn zulke zaken die hem totaal onbetrouwbaar maken.
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    moest ik Harry zijn, ik bedankt vriendelijk om te gaan lunchen met dit gedrocht
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Trump had het over één quote van Meghan zelf - een belediging van haar naar Trump toe. En Trump noemde die belediging terecht "nasty". Dat is iets helemaal anders dan zeggen "Meghan is nasty". Vergelijkbaar met een simpele huiselijke discussie: "nee schat, ik denk dat je ongelijk hebt". Volgens de logica van de Trump-bashers betekent die uitspraak "de partner uitmaken voor leugenaar".
  • Dirk Keerman

    5 jaar geleden
    Trump, de bouwvakker